Aangenaam kennis te maken

Ontzettend leuk dat je op mijn site aan het rondkijken bent, welkom!   

Mijn naam is Kitty Bader. Ik woon samen met mijn man en twee dochters in Heemstede. 

Ongeveer 20 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met Kinesiologie. Ik had veel last van migraine en werd door mijn toenmalige werkgever gewezen op kinesioloog Tim Torré in Bilthoven. Mijn klacht werd verholpen na diverse behandelingen en ik was zéér onder de indruk. 

Mijn achtergrond

Ik begon al op jonge leeftijd met werken, en ben altijd op zoek geweest naar vernieuwing in mijn werk. Gedurende 14 jaar heb ik voor één en dezelfde werkgever gewerkt totdat ik ontdekte dat ik niet meer mee kon en wilde bewegen. Ik besloot op zoek te gaan naar een andere baan. Die vond ik al heel snel, en toen kwam mijn “wake up call”. Op deze manier wilde ik niet nog 14 jaar werken. Ineens zit je thuis, en mijn controle was compleet weg.  Dat was het moment dat ik heb besloten een andere weg in te slaan.

Ik volgde vier Touch for Health cursussen en schreef me daarna in bij de Nederlandse School voor Kinesiologie (NSK). Een vierjarige HBO opleiding. Deze opleiding heb ik met succes afgerond eind september 2020. Tijdens deze opleiding heb ik enorm veel geleerd over het vak Kinesiologie en over mijzelf. Tijdens de opleiding heb ik onderzoek gedaan naar stress die voortkomt uit negatieve gedachten. Hoe praat jij tegen jezelf? Praat jij met jezelf of tegen jezelf? Doe jij dit op een fijne manier, of spreek je jezelf hard toe. Ken je die uitspraak: gedachten zijn krachten?

Ik hoop dat je je meer dan welkom voelt in mijn praktijk. Ik wil graag in samenwerking met jou het beste uit iedere behandeling halen. Soms vallen er direct kwartjes, soms ook later. Alles mag er zijn. 

Ik hoop tot snel!

Ik ga liefdevol te werk met een open mind (zonder oordeel). Ik vind het belangrijk om te werken met mensen die stagneren op een bepaald moment in hun leven, ongeacht het probleem. Die mensen help ik graag weer op weg. Ik spiegel op een heldere en zuivere manier het probleem en/of de klacht. Helder- en zuiverheid is dan ook een groot onderdeel van mijn persoonlijkheid. What you see is what you get. Ik specialiseer me op de basis van de Kinesiologie, maar laat me graag verassen door wat jouw lichaam mij laat zien. Ik ben eerlijk, en zal er niet omheen draaien. Ik neem mijn verantwoordelijkheid, jij ook?

Wil je meer weten?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?