Ervaringen van cliënten

★ ★ ★ ★ ★
Ik ben zeer tevreden over de behandelingen die ik heb gehad. Je komt binnen in een hygiënische ruimte. Kitty is een hele vriendelijk vrouw met een stralend gezicht. De kennismaking verloopt soepel. Er word goed naar je geluisterd, en ze zegt erbij dat ze niet al je problemen zomaar kan laten overgaan. Ze kan je er wel bij helpen! Ze vertelt je wat ze aan het doen is, wat top is.

Aan het einde vraagt ze door middel van een spier test of jij nog ondersteuning nodig hebt, en sluit ze de behandeling af. Kitty vertelt je ook op welke manier zij jou heeft geholpen en hoe jij jezelf kunt helpen. Als alles is afgesloten, kan je er voor kiezen om nog een afspraak te maken of het daarbij te laten. Kitty laat je bij deze keus volledig vrij! 

Ik heb 5 sterren gegeven, omdat alles soepel verloopt en je wel degelijk resultaten ziet! Ze neemt je mee in wat ze aan het doen is (wat ik persoonlijk fijn vind). Zeker een aanraden.

Anoniem 


Wat een bijzondere manier van geneeswijze!
Ik heb al een aantal behandelingen gehad bij Kitty van PuurKinesiologie voor verschillende 'klachten' om het zo maar even te zeggen.

Het is een fijne manier d.m.v. spiertesten waar je eigen lichaam op antwoord, vandaar 'bijzonder' hoe je eigen lichaam kan vertellen wat je wellicht nodig hebt of hoe je er mee om kan gaan of iets aan kan veranderen.

Met die antwoorden kom je echt veel verder mee! 

Shannon


Ik ben bij Kitty onder behandeling geweest om te werken aan emotionele klachten. Kitty heeft een sterke intuïtie, wat zeker helpt bij de behandeling, want zij heeft me nieuwe inzichten gegeven die me echt verder hebben geholpen. Kitty is ontzettend betrokken en luistert naar je zonder te oordelen. Daardoor voelde ik mij erg veilig bij haar. 
De praktijkruimte is ruim, licht, schoon en rustig; de ideale omgeving dus om aan jezelf te werken. Ik ben erg blij dat ik via Kitty met Kinesiologie in aanraking ben gekomen. Doordat je via de spiertest kunt achterhalen welke blokkades of stress zich in je lichaam bevinden, kreeg ik inzicht in allerlei ingesleten patronen. Doordat we bij de oorzaak van mijn probleem kwamen, vond heling plaats op een dieper niveau. Ik voel me na de behandelingen beter dan ik van tevoren had durven hopen. Van harte aanbevolen!    

Margriet, 44 jaar